sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Hanoi part 2

Nyt on takana kakstoista tuntia ihananaa rynkytystä kohti hanoin uumenia.... Sen verran tuli kummiski aikaa vietettyä vuoriston maisemissa että buukkasin itselleni oikeen lennon...Hanoista - Ho Chi minh cityyn...kuulin vaan että dösällä olisi tiedossa 36 tuntia istumista ja juna melkein yhtä kallis ku peltipropellikone..joten viimiset rahat voi käyttää miten haluu..... Ja mitäs hanoissa...viatnamin keittoa ja stydii kahvii..
Tosin otin mopon alle ja täräytin sinne minne sarvet ohjas ja mieli halus... Siis jonnekkin..paikkaa paha määritellä mutta Hanoissa kummiskin sieltä sitten fiiliksen mukaan kohti kotikulmia..ehti nähdä vähän sitä aluetta jossa valkoiset veljet ei pompi... Ja tietysti hieronnat puoleen hintaan mitä maksaa hoslan kulmilla tosin kieltä puhuttiin joko viatnamiks tai käsin ...suomi tai englanti ei vaan kelvannut mutta tunnin koulinta 4€ hujakoilla.. Liikennne oli sitä mitä voikin viatnamista odottaa.. Mutta sinne sekaan vaan syyllinen on se joka ajaa päin eli kukaan ei halua olla se joten se menee kun puluparvi..näyttää että kolisee mutta pah.... Heh... Parit rattoisat päivät siinä vierähti kunnes oli aika taas pakata kamat kasaan ja tehdä siirtymää.... Kassin paino 27,5 kiloo.... Hmmm mielenkiintoista mitä mahtaa sanoo lentotädit kun täräytän suomen suuntaan ..raja on naurettava 23 kg.... No mutta se näkee sitten...mitä Saigonikin koukuttaa mukaan...

Ja mukava pieni erikoisuus oli eggcoffee... Eli muna kahvi... Ymmärsin että se duunataan ku kahvi konsanaan. Pannaan mukin pohjalle jäitä siihen kahvi (siis kylmä ja stydi) sitten vaan vatkataan kanamunat vaahdoksi sokerin kera ja FOOM. Tässä koko taika... Kannattaa kotikokkien kokeilla....jos ei muuten niin tätä herkkua saanee varmaan viikkarista....ravintolapäillä..



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti